Wierook van De Moeders Geuren

De wierook die wij verkopen is van Moeder natuur, een fijne wierook die heerlijk ruikt voor een mooie prijs. Wij hebben een molen vol met diverse geuren.

De Moeders Wierook

Mocht uw geur er niet tussen zitten, laat het ons weten, en wij bestellen het voor u. Wierook is fijn en heel lekker om zelf te branden maar natuurlijk ook leuk om cadeau te geven.

Waar kan ik wierook voor gebruiken?

In huis kunt u wierook gebruiken om de lucht te zuiveren van mufheid of sigarettenrook en ongewenste geurtjes in keuken en toilet.

Veel mensen gebruiken wierook voor ontspanning – speciaal Amber en Lavendel – omdat het beschermend en ontspannend werkt voor onze belaste zenuwen. Voor uw gevoel en gemoed werkt wierook opbeurend en verlichtend. Er bestaat namelijk een sterke relatie tussen onze reuk en onze stemming en emoties. Probeer maar eens Rozen en Viooltjes of Lotus als u blij wilt worden. Of Sandelhout voor innerlijke rust of als u wilt mediteren. Daartegenover staat Musk: een actieve geur die u kunt gebruiken om ‘s morgens wakker te worden of als hulp bij studie of werk.

Er zijn ook avontuurlijke of inspirerende geuren, zoals Herfstblaadjes, Avondroos of Passiebloem. De invloed van elke geur op u kunt u het beste zelf proberen uit te zoeken. Het is een leuk geuravontuur om uit te zoeken welke geuren het best bij u passen, welke geuren u kunnen helpen bij uw gezondheid, geluk, persoonlijke ontwikkeling, bij uw dromen of fantasie, kortom bij elke gelegenheid.

Geuren kunnen een grote verrijking betekenen in uw persoonlijke leven want geuren dragen ook herinneringen mee, zoals u dat kent als u muziek van vroeger hoort en u de gevoelens van toen opnieuw beleeft. Een visuele herinnering is vaak beperkt tot wat u zag, maar een geurherinnering is een totaalherinnering. U herinnert door de geur ook wat u toen dacht, voelde en hoorde. Geuren zijn ook belangrijk bij de mentale en emotionele ontwikkeling van kinderen.

Kinderen die door hun neus ademen doen het beter op school en ontwikkelen zich beter emotioneel. Bovendien kunnen geuren helpen bij vergeetachtigheid. Zo kunnen geuren vrienden voor het leven worden en u met gevoel steunen en helpen.