Rouwarrangementen

Een dierbare verliezen is iets waar we allemaal eens mee te maken krijgen. Bloembinderij Calendula probeert dat leed iets te verzachten door het verzorgen van stijlvolle rouwarrangementen geheel in de nagedachtenis van de overledene.

Houdt u er rekening mee dat de bloemstukken altijd iets kunnen afwijken van de getoonde afbeelding.

Door onze jarenlange ervaring in het maken van de meest uiteenlopende rouwarrangementen kunnen wij uw wens vertalen in een stijlvol rouwarrangement. Voor elk budget bieden wij u een passende oplossing.

U kunt voor het bestellen van rouwarrangementen terecht op onze site, maar ook bent van harte welkom in onze winkel waar u rustig aan tafel de voorbeeldboeken van rouwarrangementen kunt inkijken. Wij verzorgen uw rouwarrangement uiteraard door geheel Nederland.

Wij hebben een eigen lintendrukkerij en zijn er op ingesteld indien nodig op zeer korte termijn bloemwerk voor u te maken.

Effero uitvaartverzorging

Het huis uit dragen om te begraven

Dat is wat het Latijnse woord effero betekent: “het huis uit dragen, om te begraven.”

U bent op zoek naar een uitvaartverzorger. Waarschijnlijk is iemand die u dierbaar was niet langer onder ons. Misschien bent u het zelf, die gaat overlijden.

Effero verzorgt uitvaarten naar uw inzicht. Wij regelen samen met u het meest passende, het meest persoonlijke afscheidsritueel. Passend bij diegene waarvan afscheid genomen wordt, maar ook passend bij wie achterblijft en het verlies een plaats moet geven.

https://effero.nl/